ACTUALITAT: NOTÍCIES

Aquesta setmana les JERC Sants-Montjuïc hem sortit al carrer per denunciar els múltiples casos de corrupció que s'han destapat darrerament. 

Ho hem fet repartint sobres amb octavetes, en les quals defensem la urgència d'aprovar una nova llei de transparència, la retirada dels imputats dels càrrecs amb responsabilitats i una nova llei electoral que acosti les institucions a la ciutadania, amb un sistema de llistes obertes. Lluitem per la regeneració democràtica! Davant la corrupció, tolerància zero!  

Comparteix: Seguir llegint...

Aquesta setmana les JERC Sants-Montjuïc hem sortit al carrer per denunciar els múltiples casos de corrupció que s'han destapat darrerament. Ho hem fet repartint sobres amb octavetes, en les quals defensem la urgència d'aprovar una nova llei de transparència, la retirada dels imputats dels càrrecs amb responsabilitats i una nova llei electoral que acosti les institucions a la ciutadania, amb un sistema de llistes obertes. Lluitem per la regeneració democràtica! Davant la corrupció, tolerància zero! 

Comparteix: Seguir llegint...

El passat 18 d'Agost les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de Sants-Montjuïc, vam manifestar-nos durant el pregó de les Festa Major del barri de Sants, el motiu de la protesta va ser l'actual espoli fiscal que pateix Catalunya, això d'entre d'altres qüestions, fa que, les entitats del barri,botiguers i altres serveis: com la sanitat o els transport públic, se'ls ha retallat o retirat les subvencions.

L'actual Espoli fiscal de Catalunya és del 41%, aquests diners marxen cap a Madrid i no tornen, a més a més, Catalunya ha fet retallades a diferents serveis que afecten a la ciutadania, mentre que, altres Comunitats es gasten aquests diners en la construcció de trens, que no van en lloc, i altres infraestructures totalment innecessàries.

Comparteix: Seguir llegint...

El passat 18 d'Agost les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de Sants-Montjuïc, vam manifestar-nos durant el pregó de les Festa Major del barri de Sants, el motiu de la protesta va ser l'actual espoli fiscal que pateix Catalunya, això d'entre d'altres qüestions, fa que, les entitats del barri,botiguers i altres serveis: com la sanitat o els transport públic, se'ls ha retallat o retirat les subvencions. L'actual Espoli fiscal de Catalunya és del 41%, aquests diners marxen cap a Madrid i no tornen, a més a més, Catalunya ha fet retallades a diferents serveis que afecten a la ciutadania, mentre que,…

Comparteix: Seguir llegint...

Dimecres dia 29 de maig de 2012 la Jerc Sants-Montjuïc vam organitzar una xarrada dins del marc de la campanya anual "i a tu, com t'afecta la crisi?" sobre la reforma laboral que consistia en l'explicació del context de la crisi actual, com ens afecta la reforma laboral i com estan justificades les últimes reformes laborals. Una cinquantena de persones de totes les edats van assistir a la xerrada on es va fer un debat després de l'explicació cada ponent fent de la xerrada fos un èxit en tots els sentits.  

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest any les JERC Sants Montjuïc estem duent a terme una campanya anomenada I A TU, COM T’AFECTA LA CRISI? Donat que els joves representem el 50% de l’atur, per la setmana vinent hem organitzat una acció formativa que versarà sobre la reforma laboral i la seva incidència en els joves catalans. Així doncs, us convidem a assistir a la nostra xerrada el proper dimecres dia 30 de maig a les 19h al casal Jaume Aiguader (c/ Olzinelles 118). La presentació anirà a càrrec d’ Albert Navarrete, advocat laboralista i del sindicat USOC i Pere Aragonès, Diputat per Esquerra al…

Comparteix: Seguir llegint...

Divendres passat la secció local de Sants-Montjuïc va celebrar el seu congrés anual. Fruit d'aquest congrés, s'ha renovat tota l'executiva i s'ha redactat un nou pla de treball per a desenvolupar durant l'any 2012. Com sempre, les JERC Sants - Montjuïc hem treballat pel barri, i aquest any hem començat amb la campanya: TMB escanya La Bordeta, i on la seguiran d'altres campanyes, accions i actes públics. L'executiva local s'ha configurat de la següent manera: Portaveu: Marta Alonso Organització i Finances: Josep Sanchez Comunicació: Nil Compta Formació i Agitació: Aleix Malia Dona i Polìtica Municipal: Ling Ling Masferrer Si voleu…

Comparteix: Seguir llegint...

Avui, dissabte 14 de gener de 2012, una desena de militants de les Jerc- Sants han realitzat una acció de protesta davant de la parada del bus de la línia 115 , en contra la suspensió de les línies 91 i la mateixa 115 durant els caps de setmana. Els activistes han desplegat una pancarta amb el lema "TMB escanya la Bordeta". Per altra banda, les Jerc ha repartit més de 100 manifestos on es denúncia l'augment abusiu dels preus de la T-10 i el bitllet senzill en comparació a la reducció d'altres títols de llarga durada.

Comparteix: Seguir llegint...