< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.06
2017
Les JERC de Sant Joan Despí vam fer entrega d’una placa franquista a l’alcalde en el ple municipal de maig

El passat 25 de maig de 2017 le joventuts d’esquerra de Sant Joan Despí vam fer entrega d’una placa franquista a l’alcalde Antoni Poveda en mig del ple municipal. 

En el ple municipal del mes d’abril vam fer una pregunta a l’alcalde, mitjançant el portaveu del grup municipal ERC-MES-AM, fent referència als símbols feixistes encara presents als carrers del municipi. L’alcalde va remarcar que “No hi ha cap placa feixista en els carrers de la nostra ciutat” i que a més a més el PSC se n’havia encarregat de retirar-les totes anys enrere. Davant aquesta afirmació, que sabiem que no era certa, ens vam preparar i vam treure, aquest cop si, la darrera placa del Ministerio de la Vivienda present al nostre municipi i situada al carrer Vicomicià número 10. 
 
Aprofitant el ple de maig vam fer entrega de la placa a l’alcalde, que lluny d’agraïr la col·laboració dels i les joves, va ignorar l’acció i no va respondre en cap sentit
 
Les JERC Sant Joan Despí seguirem fent accions per esborrar per sempre el feixisme dels nostre municipi, dels nostres barris, i dels nostres carrers i places. Seguirem amb la campanya #construïmantifeixisme. 

JERC Sant Joan Despí JERC Sant Joan Despí
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/188242

Comparteix: