< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.11
2017
Les JERC St Feliu renovem l'executiva

​La fins ara portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Sant Feliu, Jennifer Gaston, ha estat escollida per segon cop consecutiu com a portaveu de la secció local. Gaston, que ha estat elegida per l’assemblea aquesta setmana per unanimitat, s’ha marcat com a objectius continuar ampliant la tasca al carrer així com a les institucions de la ciutat per tal de mantenir les JERC com les joventuts polítiques de referència de la ciutat.

“Hem de seguir treballant per fer realitat els projectes que des de fa mesos hem iniciat des de les JERC i que el govern municipal ha deixat encallats”, ha explicat Gaston en referència al projecte del Carnet Jove municipal o el canvi del nomenclàtor d’alguns carrers del municipi. La nova executiva manté diverses cares del mandat anterior amb Aitor Rivera (Organització i Finances), que assumirà les tasques organitzaves i de finances de la secció local i Marc Olivella (Comunicació), que deixa la secretaria d’organització local per treballar en l’aspecte comunicatiu, premsa i imatge.
 
Les JERC Sant Feliu són conscients de que el país viu un moment històric i el jovent d’esquerres i independentista de la ciutat vol ser protagonista de la construcció de la República.

- -
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189240

Comparteix: