< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.11
2016
Les JERC Sant Feliu reclamem a la regidoria de joventut que engeguin la nostra proposta de crear un Carnet Jove per Sant Feliu.

Al ple municipal del passat 28 d'abril, es va aprovar una moció reclamant la creació d'un carnet jove santfeliuenc. En el primer punt d'aquesta moció el govern municipal agafava el compromís de tenir enllestit el carnet en els 6 mesos posteriors a l'aprovació de la moció i que aquest procés de creació fos participatiu, transparent i obert al jovent de la nostra ciutat, però, pasat aquest període, no tenim notícies.

Les JERC Sant Feliu ens vam presentar a les eleccions a la candidatura d’ERC Sant Feliu amb l’objectiu clar de millorar la vida del jovent de la nostra ciutat. Un dels nostres màxims compromisos va ser la creació d’un carnet jove santfeliuenc, per tal de dinamitzar la vida juvenil a Sant Feliu de Llobregat, en tots els àmbits.

 

En aquest sentit, al ple municipal del passat 28 d'abril, vam entrar una moció reclamant la creació d’aquest carnet jove. Destaquem l’ampli suport que vam rebre, doncs la moció va ser aprovada amb el vot favorable de tots els grups polítics amb l'excepció de l’abstenció de Ciudadanos.

 

En el primer punt d'aquesta moció el govern municipal agafava el compromís de tenir enllestit el carnet en els 6 mesos posteriors a l'aprovació de la moció i que aquest procés de creació fos participatiu, transparent i obert al jovent de la nostra ciutat.

 

Donat que ja s'han exhaurit els sis mesos de termini, i que com a promotors i impulsors de la moció no hem rebut cap informació sobre la situació del carnet hem sol·licitat, via instància, una reunió amb la regidora de Joventut (Lídia Muñoz) per conèixer la situació d'aquest procés.

 

Aquest Carnet Jove Santfeliuenc pretén que el jovent santfeliuenc faci vida al poble i tingui un sentiment de pertinença, així com facilitar l’accés a actes culturals, instal·lacions esportives i abaratir el cost del transport, entre d’altres. Lluny de veure com aquest carnet surt a la llum, creiem que aquesta proposta no s’està duent a terme i lamentem profundament la falta de comunicació amb la regidoria de joventut.

 

Per tant, demanem a la regidora de joventut Lídia Muñoz els següents punts:
• Que no s’estanqui el projecte del Carnet Jove santfeliuenc.
• Que inclogui les àrees de cultura, esports i mobilitat.
• Fer del procés de creació del carnet un procés obert, transparent i participatiu perquè totes les entitats del poble i persones a títol individual hi puguin aportar el seu gra de sorra.

 

Entenem que tirar endavant aquesta proposta és una qüestió de voluntat política del consistori. Per tant, demanem a la regidora de joventut que hi posi una mica més d’interès i voluntat en aquestes qüestions, doncs hi ha moltíssima feina a fer.

 

Carnet Jove Santfeliuenc Carnet Jove Santfeliuenc
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186222

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS