< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.01
2018
De les tristors en farem lluita!

Ahir, com cada dilluns i des de fa moltes setmanes, ens vam concentrar a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat per reclamar, una vegada més, la llibertat de tots els presos polítics que encara, a dia d'avui, segueixen a les presons d'aquest Estat miserable. És per aquest motiu que les JERC St Feliu vam llegir el següent manifest.

 

 

"Avui fa 92 nits que Jordi Sánchez i en Jordi Cuixart són a Soto del Real i fa 75 nits que Oriol Junqueras i Joaquim Forns són a Estremera. I fa moltes setmanes que ens concentrem aquí, per reclamar la seva llibertat i per recordar que malgrat ser lluny, els tenim ben presents.

Estem vivint dies molt durs, complicats, difícils i plens d’emocions per a tots nosaltres, és molt humà sentir tristesa i ràbia quan un estat antidemocràtic ataca a persones innocents, a bones persones.

Però hem de saber canalitzar aquests sentiments cap a la lluita, hem de passar de la tristor a la reivindicació i de la ràbia al amor. Estimar-nos entre nosaltres però treballar per estimar a moltíssima més gent. Perquè tenint la raó i tenint la força dels arguments som imparables per créixer i seguir endavant amb la construcció de la República.


I les nostres armes de lluita són les paraules. Estem convençuts que amb elles es pot fer molt de bé, es pot treballar molt per tothom, i es pot fer molt per sumar, més que amb tots els independentistes, amb tota la bona gent d’aquest país. Tal i com vam fer l’1 d’Octubre on molta gent, molta molta gent, va ser capaç d’autorganitzar-se i fer realitat la democràcia.


Ens volien decaiguts, ens volien tristos, i ens han trobat amb un somriure i preparats per persistir el que sigui necessari per deixar una societat millor de la que ens hem trobat, i fer bona la frase “El Junquerisme, i en seu defecte, tot el moviment republicà, és amor”.


Hem estat, som i serem un poble digne, capaç d’aixecar-se davant de qualsevol adversitat, un poble que es defensa contundent i serè, i un poble que no es rendeix.


Així doncs, el millor homenatge que podem fer a tota la gent perseguida per aquest estat corrupte, és seguir lluitant."

El Mauri i la Laura, membres de les JERC St Feliu, llegint el manifest El Mauri i la Laura, membres de les JERC St Feliu, llegint el manifest
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189881

Comparteix: