< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.02
2016
Comunicat de les JERC-Sant Feliu

Comunicat oficial de les JERC-Sant Feliu en resposta a l’article publicat a la pàgina del Partido Popular de Sant Feliu on se’ns ataca directament, relacionant-nos amb el terrorisme, i es difama sobre el contingut de l’acte polític que vam organitzar el passat 10 de Febrer amb el títol “L’encaix de la religió en el jovent feminista”.

Els i les militants de les JERC Sant Feliu de Llobregat volem exposar els següent punts:

- En cap cas estem a favor del terrorisme, en qualsevol representació o forma, vingui d’una organització terrorista, d’una persona o d’un estat.

- Estem molt agraïts i agraïdes per la presència de les dues ponents que van intervenir a l’acte (la Sílvia i la Fatima) i per les seves explicacions sobre com viuen conjuntament el feminisme i l’espiritualitat, i com es tracta el feminisme a les institucions de les seves respectives. Volem remarcar que en cap cas elles, així com la presentadora i moderadora de l’acte, no van defensar el terrorisme en cap moment de la xerrada. Els hi donem tot el nostre suport i recolzament, davant els atacs que han rebut.

- El Sr. Daniel Castillero, signant de l'article, no va estar present durant tot l'acte, per tant, no pot oferir una informació veraç del que es va parlar allà. El titular de l'article es totalment tret de context, i basat en difamacions per tal de difondre la por i la islamofòbia, per així aconseguir rèdit polític i electoral. Condemnem totalment que un partit polític, teòricament democràtic, utilitzi la por per fer política.

- La majoria dels i les assistents a l’acte no militen a les JERC i/o a ERC, per tant trobem una falta de respecte que al mencionat article, se’ls catalogui com a tal.


Comunicat oficial Comunicat oficial
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/184284

Comparteix: