< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.03
2017
8 de març. Micromasclismes i societat patriacal

Les desigualtats i els rols de poder per raó de gènere són presents en totes les esferes de la societat. En el nostre dia a dia, exercim, patim i reproduïm una quantitat immensa de micromasclismes que passen desapercebuts: a la universitat, a la feina, a la llar... Aquests micromasclismes, encara que semblin irrellevants, són també violència i sostenen el sistema patriarcal.

 

En motiu del 8 de Març, les JERC Sant Antoni i ERC Eixample muntem aquesta taula rodona amb la voluntat d'evidenciar i destapar situacions de micromasclismes que vivim quotidianament, emmarcades en un model de societat que posa l'home al centre: el patriarcat.

Comptarem amb dues fantàstiques ponents: la Tània Verge, professora de Ciència Política i Delegada d'Igualtat a la UPF, i la Gina Driéguez, activista feminista amb estudis de gènere. Moderarà i presentarà la Marina Sánchez, Secretària de les Dones d'ERC Barcelona.

La taula rodona tindrà lloc divendres 10 de març a les 18:30 al Centre Cívic Cotxeres Borrell (C. Viladomat, 2). Us hi esperem! #8M #8deMarç


Imatge Imatge
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187574

Comparteix: