< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.05
2015
1 DE MAIG: DIA DE LLUITA!

Aprofitem avui, dia del treballador, per a recordar la importància d'aquest àmbit en la societat. El treball és un element estructurador fonamental de la nostra vida: li dediquem gran part del nostre temps, i acaba definint-nos tant com la nostra família o la nostra identitat política o sexual.

Més enllà de cada persona, el treball, i la manera en la qual les persones d'un territori entenen l'intercanvi de força humana, definirà com és una societat, un país, una nació. Com a persones amb consciència social no hem d'oblidar MAI que un dels nostres principals camps de batalla ha de ser aquest.

Hem de lluitar per a un treball just, decent, igualitari i, sobretot, hem d'aconseguir amb urgència que sigui un element distribuïdor real de la riquesa, per a que, mitjançant el treball, tothom tingui accés a unes condicions de vida dignes i oportunitats de prosperar tant personalment com familiar.

Us desitgem un feliç dia del treballador i la treballadora i us animem que el visqueu amb la consciència de qui desitja un món més just.

Volem també aprofitar el moment per intentar ajudar en la mesura del possible a trencar el silenci mediàtic tan increïble que estan patint els vaguistes de les Subcontrates de Telefònica. Us animem a informar-vos i perdre consciència de la situació que estan patint, que en parleu amb tothom. Telefònica explota, escanya, enganya i manipula. No respecta els drets laborals de les treballadores i treballadors i exerceix com a lobby perquè això no se sàpiga.

Companys i companyes, ànims en la lluita!

1 de maig: dia de lluita! 1 de maig: dia de lluita!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181990

Comparteix: