< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.08
2014
Bon balanç del primer mig any a Santa Eulàlia

Balanç del mig any 2014. Informació sobre esdeveniments realitzats, història de la nostra secció local i actual organització. Salut i independència! 

Durant aquest més de mig any, tot just tornant de les nostres vacances d'estiu, hem treballat per aplanar el camí cap el #9N2014, el nostre objectiu més directe i important des de la nostra creació. Hem realitzat accions solidàries per la Marató de TV3 recaudant més d'un centenar d'euros per les malalties neurodegeneratives, accions reivindicatives, on destaquen les campanyes a les nostres xarxes socials (twitter, facebook i aquest blog) i portar carbó al ajuntament i finalment accions esportives amb el nostre multitudinàri torneig de futbol 7 'Amunt Santa Eulàlia'

L'acte de cada any per la Marató de TV3 i el torneig de futbol són els majors esdeveniments d'aquesta secció local, però el segueixen petites accions i el moviment mitjaçant les noves tecnologies. 

A més a més, s'ha establert una organització clara i forta. I per entendre com ens alegrem d'això s'ha de saber que dos joves independentistes de la vila fa aproximadament 3 anys varen crear aquesta secció local, però al no trovar el soport necessari, problemes acadèmics i familiars van haver de deixar la lluita. No obstant al 2013 van tornar i des de la seva presentació, ja famosa, amb en Joan Tardà, el número de militants i simpatitzants ha aumentat com l'escuma, i orgullosos estan els fundadors que han deixat aquesta secció local a cares renovades (tornant ja a la organització clara i forta), perquè s'ha escollit nou portaveu i secretaris d'organització, comunicació, d'igualtat, de política territoria, 2.0... 

Ens sentim forts per continuar endavant fins la creació de las bases del nou estat, passant pel referèndum del 9N2014, els posteriors conflictes amb l'estat espanyol i les eleccions municipals, on esperem que Independents-Esquerra, amb la nostra activa ajuda des de el primer moment, tregui del tro els ineptes que ens governen actualment, Brustenga de CiU-PP. 

La nostra relació amb comarca i nacional és més estreta que fa un any amb la nostra presència a consells nacionals, comarcals, cursos de formació, meetings europeus d'ERC, i evidentment... la ACAMPADA JOVE! L'últim del que us vull parlar en aquesta llarga entrada (ja us la mereixeu després de mig any amb inactivitat). Hem acabat aquest gran mig any amb festa i reivindicació un any més, ajudant a la organització i passant-nos-ho d'allò més bé. Amb més de 20.000 persones. 

MOLTES GRÀCIES PER TOT, sense tú el nostre creixement no hagués estat possible! 

I atent a aquest blog, es seguirà actualitzant perquè disfruteu de notícies i reflexions més extenses que al Facebook i twitter on tenim actualitzacions casi diàries! 

Les JERC Vallès Oriental a l'Acampada Jove celebrada a Montblanc al Juliol Les JERC Vallès Oriental a l'Acampada Jove celebrada a Montblanc al Juliol
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/177853

Comparteix: