Aquest dissabte passat a Bilbao s’hauria d’haver viscut una de les manifestacions més importants a favor de l’apropament dels presos polítics a Heuskal Herria, els quals estan injustament repartits arreu del estat espanyol 

Aquesta manifestació va ser prohibida pel jutge de l’ Audiència Nacional, Eloy Velasco, al•legant que era una manifestació en favor de l’enaltiment del terrorisme. Demostrant el tipus de govern antidemocràtic i dictatorial que patim continuant dins de l’estat espanyol. Però els organitzadors van suspendre la manifestació i com a resposta els partits nacionalistes bascos conjuntament amb els sindicats majoritaris en van convocar una altre en contra de la prohibició, antidemocràtica, de la primera manifestació. Va ser una de les manifestacions més multitudinàries que s’han vist mai a Euskal Herria. Per això, el Jovent Independentista dels Països Catalans ens solidaritzem amb…

Comparteix: Seguir llegint...

Aquest dimecres els membres de les Joventuts d'Esquerra República de Catalunya de Rubí, hem celebrat una assemblea ordinària on s'han escollit nous càrrecs dintre de l'executiva de les JERC Rubí. El portaveu segueix sent el Roger Puig, la secretaria d'organització l'ha assumit l'Ariadna Martín, Adrià Barcelona repeteix com a secretari de finances, Roger Barranco coordinació interna, Roger Ventura comunicació i Roser Fabrès de secretària d'imatge. També s'han parlat dels temes més importants que afecten al jovent de la ciutat.

El passat dissabte, també vam celebrar, a Cerdanyola, un Congrés Comarcal extraordinari per escollir Consellers Nacionals, el rubinenc Roger Barranco, va ser escollit, conjuntament amb altres militants de la comarca per representar el Vallès Occidental al Consell Nacional de les JERC. Aquest Congrés va precedir-ne un altre de Regional, on es va renovar la Permanent amb la Montserrat Ventura de Cardedeu al capdavant, la Laia Girós de Sabadell com com a Secretària d'Organització i l'Alba Gordó de Sant Cugat a la Secretaria de Finances.

Comparteix: Seguir llegint...

ACTUALITAT REGIONAL

Aquest dissabte, 12 d'abril, a partir de les 23.30 comença la 10a edició del Festival Connecta, al Consell de Joves de Sabadell.

Aquest dissabte, a partir de dos quarts de dotze de la nit, arrenca una nova edició del Connecta, el festival més important de grups novells del Vallès. I, a més a més, aquest any estem d’aniversari: fem 10 anys!   Una dècada dóna per molt: hem estat a llocs tan diversos com Sant Cugat, Santa Perpètua de Mogoda , La Garriga, Matadepera o Caldes de Montbui, entre d’altres. I hi han tocat grups com Kòdul, RessakaSka o Trempera. I molts més!   El dissabte celebrarem aquests 10 anys amb un gran Connecta; i per molts anys més!

Comparteix: Seguir llegint...

Al Connecta 2014 hi participaran els grups novells Èxtasis, Raska i Crousteau. A més a més, Alquadrat en serà el grup convidat.

Avui, les JERC Vallès hem presentat el cartell del Connecta d’aquest any. Com ja havíem anunciat, els tres grups novells que hi participaran són Èxtasis, de Viladecavalls, Raska, del Baix Montseny, i Crousteau, de Terrassa. A més a més, Alquadrat, de Sabadell i Sant Quirze, és el grup convidat.   Enguany, hem apostat per un format més petit i adaptat al context econòmic, amb entrada gratuïta i grups del Vallès, per tal de potenciar-los. A més a més, amb aquest nou format donem més protagonisme als grups novells, que són els que realment competeixen al concurs de Música Jove i el guanyador dels quals…

Comparteix: Seguir llegint...

Èxtasis, Raska i Crousteau són els tres grups que tocaran enguany al Festival Connecta, el dia 12 d'abril al Consell de Joves de Sabadell.

El passat diumenge vam tancar les votacions dels tres grups que competiran a l'edició del Connecta d'aquest any. D'entre tots els inscrits, els més votats van ser els grups Èxtasis, de Viladecavalls, Raska, de Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera, i Crousteau, de Terrassa. El dia 12 d'abril, doncs, aquests tres joves grups tocaran a partir de les 23.30h al Consell de Joves de Sabadell (C/ Emprius, 7-11); el grup més votat al llarg de la nit anirà a l'Acampada Jove 2014 per intentar endur-se el Música Jove d'enguany! L'entrada al Connecta 2014 serà gratuïta, amb consumició obligatòria. Estigueu…

Comparteix: Seguir llegint...

El Connecta és el festival de música de grups novells més important del Vallès i, aquesta edició, es farà al Consell de Joves de Sabadell el dia 12 d’abril. El Festival, des del seu origen, vol ser un petit punt de trobada i reforçament de la cultura catalana, apostant per aquells més joves, que en seran el futur.

Al Connecta hi participen tres grups que, prèviament, hauran estat escollits, mitjançant una enquesta a les xarxes socials, d’entre tots els inscrits. El guanyador, que serà el més votat pel públic el mateix dia dels concerts, tocarà a l’Acampada Jove 2014! Per això, les JERC Vallès han obert ja el període d’inscripcions, que finalitzarà el proper divendres 21 de març. Per a més informació, podeu consultar la seva pàgina de Facebook (Festival Connecta) o la seva pàgina web (connecta.cat). Us animem a participar-hi!

Comparteix: Seguir llegint...