< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.12
2012
El català NO es toca!

¡Si lo que queremos es españolizar a los alumnos catalanes! Quan el ministre Wert pronunciava aquestes paraules tots pensàvem que eren simples declaracions i que no passaven d'aquí, però ara ens donem compte de que no; fa uns dies Wert anuncia una nova reforma d'ensenyament que margina indiscriminadament el català.

Ja ho han aconseguit, portaven anys buscant-ho i ja ho estan apunt de fer-ho realitat. Els motius? Fer desaparèixer el català? Destrossar el model educatiu català? Pot ser es que no suporten veure com un model d'immersió lingüístic com el de Catalunya iguala o supera els nivells d'altres comunitats on només utilitzen el espanyol com a llengua oficial. Apart, la reforma que vol imposar el ministre no seria res més que un retorn al passat; subvencionar col·legis amb nois i noies separats per sexes, instaurar la religió al batxillerat amb una dificultat més alta ... no ús recorda a etapes franquistes?.
Per això, des de les Jerc Ripollet ens posicionem en contra de la nova llei i demanem que ningun col·legi de la nostra vila ni de tot Catalunya apliqui aquesta absurda reglamentació.

Visca la llengua i la cultura catalana! I en català!   

Llaç Llaç
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/114135

Comparteix: