< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.04
2015
Kènia Domènech serà la número 3 de la llista d'Ara Parets ERC com a representant de la joventut

Les JERC ocuparan el número 3 de la llista d'Ara Parets ERC a les properes municipals del 24 de maig. La candidata és la Kènia Domènech, paretana i de 21 anys d'edat. Actriu de professió i pedagoga teatral que ha treballat en diverses produccions sobretot de caire infantil i gestual.


Actualment està cursant el Grau d'Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). De família muntanyenca, apassionada de la cultura catalana, el teatre i la música; forma part de diverses associacions i entitats locals de caire politico-social; motius pels quals es troba lligada íntimament amb els compromisos i necessitats de les paretanes i els paretans amb l'objectiu d'aconseguir així un poble més just i social.

Milita a les JERC des del 2011, on actualment és Secretaria d'Organització del Vallès Oriental. Les JERC en aquestes eleccions municipals apostem per l'emancipació juvenil a través de l'autogestió. Reclamem que no només compta la nostra opinió, sinó que som capaços d'organitzar-nos per fer de Parets el poble que volem, i cobrir totes les mancances i atacs que patim. Des de l'atur juvenil, passant per l'habitatge i l'educació, fins a una organització social sòlida i digne.

Imatge dels tres candidats que encapçalen la llista d'Ara Parets ERC. Imatge dels tres candidats que encapçalen la llista d'Ara Parets ERC.
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181832

Comparteix: