< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.03
2015
Maria Ballbé, escollida cap de llista de les JERC per Palau-Solità i Plegamans

Els militants vam escollir per unanimitat en la darrera assemblea local la cap de llista i les altres persones que s’incorporaran a la llista d’Esquerra Republicana de Palau per a les eleccions municipals del 24 de maig. A la llista figuraran cinc noms de les JERC, que representaran la veu del jovent al poble.
 

La Maria Ballbé, cap de llista, té 25 anys i és veïna del barri de Can Cortès. Entre els seus estudis consta una llicenciatura d'Història, un màster de formació de professorat de secundària i enguany es troba fent un màster de recerca d’educació en didàctica de ciències socials. A part del seu currículum acadèmic, ha treballat i n'és autora del nou temari del Treball de síntesi que s’ha implantat a primer d’ESO a l’IES Ramon Casas i Carbó. Entre els altres integrants de la llista, trobem a l’Ignasi Fargas que té 21 anys, veí de Montjuïc i estudiant de Filologia catalana a la UB en el seu últim any, a més ha participat activament en el teixit associatiu del poble. La Sheila Torres té 24 anys, veïna del barri de l’Alzina, té el títol de CFGS d’educació infantil i actualment estudia Psicologia a la UOC, també ha treballat com a monitora en alguna escola del poble. El Daniel Pérez té 19 anys i és veí del Carrer de Dalt, estudiant de Ciència Política i de l’Administració a la UAB, també es dedica al món de l’esport, concretament és atleta semiprofessional al Club d’atletisme de Montornès. Per últim, el Sergi Plaza té 18 anys, veí del Carrer de Dalt i estudiant de Ciències Polítiques i de l’administració a la UPF. Entre altres coses, ha col•laborat amb entitats com l’ANC en diverses ocasions.
 
Les JERC treballarem per a ser la veu crítica i constructiva del jovent al poble. Amb aquestes incorporacions, ERC mostra la intenció d’apropar el jovent a les institucions així com donar pas a noves generacions. Per a nosaltres aquestes eleccions municipals són molt importants, perquè ens permeten mostrar als joves el nostre projecte i alhora ressaltar la intenció de ser un mitja útil per traslladar les preocupacions del jovent a l’ajuntament.

Integrants de les JERC a la llista Integrants de les JERC a la llista
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181734

Comparteix: