< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.03
2015
Cap assassinat més als carrers de Mollet

Els ciutadans de Mollet no volem més assassinats als carrers del nostre poble com a resultat d'una mala actuació policial.

Un cop més una mala actuació policial deixa un animal mort als carrers del nostre poble. No és el primer cop que algun petit porc senglar baixa perdut fins la nostra ciutat i aquí se li dóna mort de manera totalment injustificada.

És ben normal que els veïns, veient aquest animal corrent pel poble, truquin a la policia, ja sigui Policia Local o Mossos d’Esquadra, perquè l’animal sigui tornat allà d’on ve, ja que Mollet no és precisament lloc de porcs senglars.

El problema comença quan la policia de Mollet pren la llibertat d’actuar de manera desproporcionada contra un animal indefens sense suposar aquest cap perill pels ciutadans.
 
El darrer cas es va produir la nit del 13 de març, quan un d’aquests animals es trobava prop de l’ajuntament, al parc conegut per tots com “els Teletubbies”.
 
La policia, davant d’aquesta escena va prendre la decisió de treure les armes abans de l’arribada de la protectora d’animals, al·legant que l’animal era agressiu i suposava un perill, excusa del tot falsa per justificar-ho.
 
Des de les JERC denunciem que els nostres veïns s'hagin de despertar de matinada amb el soroll d’una ràfega de trets; no volem caceres enmig de la ciutat, no volem que la policia del nostre poble generi un clima de tensió a Mollet, ni més actuacions policials desproporcionades, ni més sang als nostres carrers ni la vulneració dels drets dels animals.
 
Volem una ciutat tranquil·la, on el soroll de les armes sigui inexistent i on la policia actuï de manera lògica i proporcionada als fets.
 
Aquest no és el model de poble que volem, mobilitzem-nos i d’ara endavant garantim el canvi cap a un nou Mollet entre tots.
 
 
 
Aaron-Joel Dionisio
Secretari de Comunicació – JERC Vallès Oriental
 
 
Aleix Benet Moya
Secretari de Comunicació – JERC Mollet del Vallès

Moments abans que el policia, situat a l'esquerra, disparés contra l'animal Moments abans que el policia, situat a l'esquerra, disparés contra l'animal
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181623

Comparteix: