< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.02
2015
Mireia Soler és escollida cap de llista de les JERC de Molins de Rei

A la darrera Assemblea Local de les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) de Molins de Rei vam escollir, per unanimitat, el cap de llista i la resta de militants que l'acompanyaran per representar l'organització i la veu dels joves a la candidatura d'Esquerra Republicana de Molins de Rei a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

Com a cap de llista, els militants de les JERC vam escollir la Mireia Soler i Duarte. La Mireia té 22 anys, és veïna del barri de la Granja, estudia Ciència i Tecnologia dels Aliments a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i juga a voleibol i fa d'entrenadora a l'Associació Esportiva Molins des de fa 5 anys.

Els altres dos candidats de les JERC que participaran a la candidatura d'ERC de Molins de Rei seran, per aquest ordre, el Xavier Suárez i Carulla que té 19 anys, és veí del barri de Bonavista-El Mas i és estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona (UB) i l'Oriol Ibàñez i Roig, 26 anys, veí del barri de les Conserves i llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB i Màster en Gestió Pública per la UAB, la UB i la Universitat Pompeu Fabra.


Aquest fet demostra la bona salut de les JERC a la vila, ressorgides tot just fa un any i que en aquests mesos hem participat àmpliament en la vida política de Molins de Rei amb un acte el dia de la dona de l'any passat, fent propostes al Pla de Joventut o presentant als dos instituts públics de la vila la campanya pel vot als 16 anys.

Les eleccions municipals representen un pas més per la secció local de les JERC per fer arribar les nostres propostes als joves de la vila i traslladar les seves necessitats i inquietuds a l'ajuntament.

La cap de llista de les JERC, Mireia Soler La cap de llista de les JERC, Mireia Soler
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/180990

Comparteix: