< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.02
2016
Les Joventuts d'Esquerra Republicana, dos anys després de recuperar l'activitat, ens constituïm a Molins de Rei amb Martí Jaume com a portaveu

El passat dissabte 30 de gener els militants de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Molins de Rei ens vam reunir al Casal Caterina Casas i Maymó per tal de celebrar l'assemblea constituent

Després que les JERC reprenguéssim l'activitat a la vila el març del 2014 -després de quatre anys d'inexistència- amb un acte en ocasió del Dia Internacional de les Dones, el passat dissabte ens vam constituir com a secció local després de compartir-la durant dos anys conjuntament amb els militants del Papiol.

L'assemblea constituent va comptar amb la participació de la pràctica totalitat dels militants de les JERC de la vila i es va iniciar fent una valoració de la feina feta des de la reaparició. Es va destacar la presència continuada de l'organització a la vila tant en el camp institucional (elaboració del Pla Local de Joventut, propostes de joventut per a les eleccions municipals del passat mes de maig) com en l'activisme (campanya pel vot als 16 anys als instituts de la vila o per la construcció del nou institut Lluís de Requesens) i, sobretot, el creixement en nombre de militants experimentat que ha permès arribar a la constitució d'una secció local pròpia de Molins de Rei.

La reunió també va ser l'ocasió per començar a planejar activitats per als propers mesos, tant a curt (presència a la Fira de la Candelera) com a llarg termini.

L'últim punt de l'ordre del dia va ser l'elecció del comitè local que va ser escollit per unanimitat i va quedar format per les següents persones: portaveu, Martí Jaume; secretari d'Organització: Arnau Pedrol; secretari de Finances: Octavi Rojas i secretari de Comunicació: Oriol Ibàñez. Alhora, també es va escollir el militant de les JERC de la vila que representarà la secció local al Consell Nacional de l'organització, el màxim òrgan entre congressos: Pau Guiu.

Jaume, després de ser escollit portaveu de les JERC de Molins de Rei va exposar els objectius a assolir durant l'any: “seguir augmentant en militants, fer partícips els joves molinencs del procés d'independència que està vivint el país i millorar les seves condicions de vida a nivell local”.

Els militants de les JERC de Molins de Rei participants a l'assemblea Els militants de les JERC de Molins de Rei participants a l'assemblea
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/184140

Comparteix: