< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.05
2015
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Molins de Rei presentem les propostes de joventut per al proper mandat

Ahir a la tarda les Joventuts d'Esquerra Republicana de Molins de Rei vam presentar en roda de premsa el programa electoral de l'organització i, per tant, les propostes de joventut de la candidatura d'ERC al municipi.

Les JERC, refundades a la vila a inicis del 2014 després d'anys d'inexistència, ens presentem en aquestes eleccions municipals en el marc de la candidatura d'Esquerra Republicana, en la qual hi participem tres militants: Mireia Soler, número 9 de la llista, Xavier Suárez i Oriol Ibàñez.

La cap de llista de les JERC, Mireia Soler, acompanyada de la resta de membres de les joventuts republicanes de la vila i de l'alcaldable d'ERC a Molins de Rei, Sílvia Guillén, va ser l'encarregada de presentar el programa que les joventuts republicanes porten en aquestes eleccions municipals.

Soler va iniciar la seva intervenció lamentant la manca de compromís amb l'àmbit de joventut de l'actual govern municipal format per CiU i el PSC, temàtica que pel govern no ha estat una prioritat durant aquesta legislatura.

La cap de llista va començar a explicar el programa electoral dels joves republicans per les propostes d'educació, un dels eixos del programa. En aquest apartat, les JERC proposen una ampliació dels horaris de la biblioteca municipal així com revisar el projecte del nou equipament perquè inclogui tots els serveis que requereix el moment actual, com sales d'estudi en grup, de conferències i projeccions i d'actes. L'augment de les aules d'estudi i dels seus horaris també és una de les reclamacions de les JERC.

En l'àmbit de treball, Soler va explicar que els regidors d'Esquerra Republicana des del govern municipal promouran plans d'ocupació dirigits a joves i a persones amb alta formació, per tal de fer front a l'elevat atur juvenil.

La cap de llista de les JERC també va desgranar les propostes de les JERC en el tercer gran eix del programa de joventut d'ERC: l'habitatge, en què va apostar per fer un cens de pisos buits i que els joves tornin a ser una prioritat en el pla d'habitatge municipal.

Finalment Soler va destacar que la participació dels joves de la vila en les polítiques de joventut augmentaria en el proper mandat amb la presència d'Esquerra Republicana al govern municipal atès que participarien en la dinamització dels equipaments dirigits a ells com el Espai Juvenil i Cultural Mariona o l'Espai Jove. Alhora es difondria encara més el projecte Mou! El cul! i es desenvoluparà en la seva totalitat i en els terminis fixats el pla de joventut 2014-2016 i el pla d'infància i d'adolescència 2014-2017.

Podeu consultar el programa electoral complet a l'apartat documents d'aquesta web des del següent enllaç.

Portada del programa electoral de les JERC de Molins de Rei Portada del programa electoral de les JERC de Molins de Rei
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182392

Comparteix: