< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.11
2014
Les JERC preguntem al Govern català sobre l'inici de les obres del nou Lluís de Requesens

A petició de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Molins de Rei, la diputada de l'organització al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, ha presentat un conjunt de preguntes al Govern de la Generalitat per tal de conèixer l'estat en què es troba el procés de licitació de les obres de construcció del nou Institut Lluís de Requesens.

Les JERC de la vila creiem que el govern municipal no ha pressionat prou el Departament d'Ensenyament per tal que compleixi el calendari previst que estableix que les obres del nou equipament educatiu haurien d'iniciar-se a finals d'any.

A hores d'ara, però, l'obra no està licitada. Un cop publicada la licitació caldrà presentar ofertes, fer-ne la valoració, adjudicar, etc. Per tant, comptant que no sorgís cap problema en els diferents procediments, les obres no començarien fins d'aquí a quatre mesos, com a mínim.

Aquest retard podria provocar l'endarreriment de tot el projecte i, per tant, suposaria que els alumnes de l'Institut Lluís de Requesens no poguessin iniciar el curs 2016-17 a les noves instal·lacions del barri del Canal.

Les JERC-Molins de Rei lamentem que en un tema tant cabdal com és l'educació dels joves de la vila el govern municipal no pressioni el govern català -del mateix partit que l'alcalde de la vila- perquè tiri endavant les obres del nou Institut.

Terreny on s'ha d'ubicar el nou Institut Terreny on s'ha d'ubicar el nou Institut
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178982

Comparteix: