< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.12
2014
Les JERC celebrem l'aprovació del pla de joventut malgrat l'apatia del govern municipal en aquest àmbit

Les Joventuts d'Esquerra Republicana celebrem l'aprovació per unanimitat del pla d'Infància i d'adolescència i del de joventut en el ple celebrat ahir al vespre.

Per primera vegada, Molins de Rei compta amb un pla que comprèn les polítiques destinades als molinencs d'entre 0 i 16 anys del qual destaquem la creació d'un consell d'infants o un calendari unificat de les activitats de les entitats de la vila. Cal tenir present que aquest pla es va començar a elaborar durant l'anterior mandat, quan ERC ocupava la regidora de Joventut, i que no es va voler aprovar per deixar-lo al marge de les dinàmiques electorals. Les JERC lamentem que l'actual govern municipal, format per CiU i el PSC, no hagi respectat aquesta decisió i l'hagi portat al ple a les portes d'unes eleccions municipals.

Les JERC també celebrem l'aprovació d'un nou pla de joventut, el quart, una política iniciada mentre Xavi Montserrat, d'ERC, era el regidor de l'àmbit. D'aquest document en destaquem la creació d'un òrgan de representació juvenil així com la promoció de plans d'ocupació per a joves amb alta i baixa qualificació, un fet que actualment no s'està duent a terme a la nostra vila malgrat l'elevat atur juvenil.

Les JERC celebrem que ambdós plans incorporin les propostes fetes pels joves republicans: l'elaboració d'un pla d'absentisme escolar i l'oferiment d'oci no consumista a la Federació Obrera.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana lamentem la manca de voluntat política de l'actual regidor de Joventut, el sociocristià Esteve Altozano, que s'ha demostrat en el fet que només va ser present a l'assemblea oberta per fer-ne la benvinguda i no per escoltar les propostes dels joves i la no presència a la presentació d'ambdós plans davant de les entitats, així com amb la manca de difusió de la valoració del pla de joventut anterior i en el fet que el primer any de vigència dels plans que ahir va aprovar el ple sigui l'any que som a punt d'acabar.

Pla de joventut Pla de joventut
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179572

Comparteix: