< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2014
Les JERC Les Corts celebren el Congrés a un mes del 9N

Les JERC Les Corts fan una renovació de l'executiva del casal i la Bet Sugranyes passa a ser la portaveu. Després d'un any de molta feina, campanyes i bons resultats, la secció local cortsenca emprèn un nou curs amb la intenció de millorar més encara. Un Congrés molt exitós i amb la cloenda del President d'ERC Les Corts, Francesc Llamas, a tant sols 1 mes del 9N posen fi a l'equip d'abans amb molts objectius i il·lusió. Aquí us deixem la cloenda de l'ex portaveu Laura Estrada.

El Congrés aquí present i a data 9 d’octubre és fruit d’un seguit d’esdeveniments dignes de mencionar des del principi. L’any 2014 i més conegut com el del tricentenari, l’any de la V, l’any de l’efervescència més multitudinària mai vista a Catalunya i, el que és més important, a tant sols 1 mes del 9N, les JERC Les Corts hem decidit convocar aquest Congrés en una data tant especial com el 9 d’octubre. En plena Festa Major del barri és també un altre dels elements que hem tingut en compte a l’hora d’escollir una data, perquè creiem que aquest any és i serà determinant. Perquè el 2014 és l’any de la victòria, dels canvis i de les millores. 

Des de les JERC Les Corts emprenem un rumb nou i millorat aquest curs que tot just comença. Innaugurem junts un any que es presenta molt viu, amb molta feina i moltes campanyes a assolir, però el que és més important: un any que agafem amb moltes ganes i forces per fer una bona feina tant a nivell de barri com de Barcelona. 

La militància no ha crescut des del Congrés anterior malgrat haver tingut algunes quasi noves incorporacions. Sigui com sigui, apostem per una renovació en les secretaries i responsabilitats de tots els i les militants que conformem aquest casal. D’aquesta manera pretenem seguir fent la bona feina que hem fet aquest darrer any i millorar encara més en tot allò que puguem. Com sempre, busquem la regeneració del casal a través de les noves generacions de militància que volen fomar part de l’organització al districte, i la renovació de la distribució de tasques per a un millor funcionament

Amb un any d’experiència dels nous militants des de l’últim Congrés, comptem a dia d’avui amb la preparació i bagatge suficients com per rotar els càrrecs i secretaries entre tots els membres que conformem JERC Les Corts. D’aquesta manera obrim nous horitzons, noves motivacions i diferents projectes i responsabilitats a assumir i combatem així la possibilitat d’estancament amb les mateixes secretaries.

La nova executiva d’aquest any vol tornar a marcar-se com a objectiu millorar la visibilització que tenim al districte via cartells, 2.0 i amb la presència activa i social al districte – Plens de Districte, xarxes d’entitats com la Plataforma Infantil i Juvenil de Les Corts – i al carrer. 

Seguirem emprant el format d’assemblees per les reunions, sense excloure mai a gent que no formi part del nucli de membres amb secretaries i/o responsabilitats. La nostra intenció és conduir la secció local de manera transversal i transparent, aconseguir una bona cohesió de grup i comunicació entre tota la militància. És per això que la circulació d’informació és de vital importància ja que ho hem de poder traslladar al districte i a la ciutat. D’aquesta manera no només desenvoluparem capacitats per solucionar qualsevol tipus de problema o dificultat que ens sorgeixi, sinó que creixerem com a secció local i a nivell personal. És per això que aquest any determinem reunir-nos un cop per setmana durant una hora (dijous de 20h a 21h) en format assemblea oberta on cadascun dels membres podrà informar sobre la realitat i situació de la seva secretaria.

 

La militància de les JERC Les Corts al final del Congrés La militància de les JERC Les Corts al final del Congrés
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178464

Comparteix: