< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.04
2014
Crònica de la Mostra d'entitats de Les Corts

Enguany a la Mostra d'Entitats demanem el vot als 16 anys!

El passat dissabte 29 de març es va celebrar  com cada any la Mostra d’Entitats de Les Corts amb l’objectiu principal de fer barri i de donar a conèixer les diferents entitats del districte als veïns. La jornada va transcórrer amb aire distès i van ser molts els veïns que van acostar-se a la Plaça Concòrdia algun o altre moment a gaudir de les activitats organitzades per les entitats.
Les JERC Les Corts vam organitzar una consulta representativa a fi de demanar el vot a partir dels 16 anys a tots els referèndums. Els resultats orientatius declaren amb un 94,2% dels vots la voluntat de la població que els menors d’entre 16 i 18 anys puguin decidir el seu futur, sobretot pensant en la consulta del 9 de Novembre de 2014.
Aquest any la mostra ha evidenciat per enèssima vegada la importància d’aquest acte al districte. Ja que és una manera d’apropar la feina de les entitats al barri i de millorar el teixit associatiu d’aquest, donant veu a les entitats i creant vincles entre elles per treballar conjuntament en un futur.  Per últim, volem felicitar la Plataforma Infantil i Juvenil que per cinquè any consecutiu n’és la principal organitzadora, tot i això creiem que aquesta tasca l’hauria de dur a terme l’Ajuntament del districte destinant més pressupost en aquest esdeveniment anual. 

Mostra d'Entitats Mostra d'Entitats
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/115171

Comparteix: