< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.03
2017
#8M - El Dia de la Dona és cada dia

Avui, dimecres dia 8 de març, totes i tots celebrem el dia de la dona treballadora. Després de molts anys de lluita feminista per la igualtat en els drets de les dones en vers als dels homes i la llibertat i l'empoderament d'aquestes, encara hi ha molta feina a fer.  En un sistema heteropatriarcal com en el que vivim, les dones seguim patint unes desigualtats estructurals i contants en el nostre dia a dia. 

No necessitem un dia que ens commemori, sinó la lluita del conjunt de la societat perquè aquesta sigui realment feminista. Necessitem empoderar-nos i trencar tots els rols i estereotips que ens volem submises, callades, insegures i recloses a casa. 

Com a JERC La Garriga nosaltres ens mobilitzem i lluitem cada dia i per això avui també hem volgut ser partícipes de la manifestació feminista a Barcelona. Prèviament, i en honor al Dia de la Dona (que per cert, és cada dia) el passat diumenge 5 de març vam pintar aquest mural per visibilitzar què és el feminisme i la seva lluita. Només trencant mites i fent pedagogia s'aconsegueixen els canvis reals i duradors.
Ens mou el desig de canviar aquesta societat patriarcal, profundament masclista. 
Aquest 8 de març i cada dia, hem de sortir al carrer i reclamar justícia per a nosaltres. Ens mereixem viure dignament, en igualtat i llibertat.

Recordeu, tornant a casa no vull ser valenta, em vull sentir segura i lliure!

Endavant, suma't a la lluita feminista!

Mural feminista - Plaça del Silenci (La Garriga) Mural feminista - Plaça del Silenci (La Garriga)
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187362

Comparteix: