< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.03
2017
S’aprova la moció de les JERC per a la creació del Carnet Jove de L’Hospitalet

El Ple municipal de febrer, celebrat ahir dia 28 de febrer, va aprovar, per una àmplia majoria, la moció de les JERC per a la creació del Carnet Jove municipal. La moció, presentada a través del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de L’Hospitalet, va ser aprovada amb els vots a favor de tots els Grups Municipals del consistori a excepció dels vots en contra de PP i C’s, i l’abstenció de la CUP-PA.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem volgut presentar aquesta proposta per diversos motius. Primer, perquè considerem que, tot i que L’Hospitalet és una ciutat amb múltiples equipaments i espais culturals, esportius i d’oci, aquests no acaben d’aprofitar-se del tot a causa dels seus preus o per falta dels esdeveniments que s’hi programen. En segon lloc, perquè creiem que L’Hospitalet, a dia d’avui, no és una ciutat pensada per a què el jove gaudeixi al municipi degut al poc impuls i a la deixadesa de l’Ajuntament per promoure espais de lleure a la ciutat (el cas més recent és el tancament de la sala Salamandra 2). I, finalment, perquè el Carnet Jove és una formula ja utilitzada a altres municipis de l’àrea metropolitana (Cerdanyola del Vallès, Parets del Vallès o Ripollet, entre d’altres) amb notables resultats, tant en la identificació del jovent amb la ciutat com per l’augment de l’afluència de públic a establiments comercials i equipaments de la vila.

El futur Carnet Jove de L’Hospitalet, a part dels beneficis que comportarà, serà totalment gratuït pels joves de 14 a 29 anys que estiguin empadronats a la ciutat i, a més, serà fàcil i còmode d’utilitzar gràcies a la seva futura aplicació per dispositius mòbils.

Pots llegir el text de la moció fent clic aquí.

S’aprova la moció de les JERC per a la creació del Carnet Jove de L’Hospitalet S’aprova la moció de les JERC per a la creació del Carnet Jove de L’Hospitalet
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187274

Comparteix: