< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.09
2016
Les JERC l’Hospitalet critiquen la campanya “treballar a l’hivern” de l’Oficina Jove d’Emancipació

Les JERC l’Hospitalet critiquen la campanya “treballar a l’hivern” de l’Oficina Jove d’Emancipació

Les JERC l’Hospitalet consideren que des de l’Ajuntament no s’ha de promoure el treball precari als joves i donar cobertura a empreses privades per tal que es contractin joves de la ciutat amb condicions precàries.

 

Consideren que l’Ajuntament no hauria de promoure el treball precari (temporal i mal pagat) entre el jovent, essent aquest el col·lectiu més afectat per l’atur i la precarietat laboral. El jovent es mereix un treball amb perspectives de futur, ben remunerat, estable i que els permeti consolidar els seus projectes sense que deixin de formar-se.

 

També han criticat que l’Ajuntament cedeixi aquests espais públics a les grans empreses privades i no es treballi amb el teixit de petites i mitjanes empreses de la ciutat. Des de les JERC es demana a l’Ajuntament que aposti per cursos de formació amb l’objectiu d’empoderar al jovent, que permetin millorar les aptituds professionals i ampliar i potenciar les seves capacitats.

 

Finalment han apuntat que estan treballant per realitzar una trobada alternativa sobre les perspectives laborals i d’emancipació dels joves.

​Pot llegir la nota de premsa en format document aquí.

Les JERC l’Hospitalet critiquen la campanya “treballar a l’hivern” de l’Oficina Jove d’Emancipació Les JERC l’Hospitalet critiquen la campanya “treballar a l’hivern” de l’Oficina Jove d’Emancipació
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/185764

Comparteix: