< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.11
2016
Els mitjans es fan ressò de la nova constitució de les JERC a l'Hospitalet

Coincidint amb la constitució de la nova secció local, Les JERC apareixen al Nacional i a la Televisió de L'Hospitalet 

Els mitjans de comunicació catalans s'han fet ressò de la constitució de la nova secció local de les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a l'Hospitalet. El Nacional.cat i la Televisió de l'Hospitalet han manifestat que les JERC tornem a tenir una presència molt activa a la nostra ciutat.

Com a organització política i juvenil, treballem des de l'any passat per aconseguir ser la referència del jovent independentista a la nostra ciutat. Considerem que el jovent de l'Hospitalet necessita (i es mereix) una veu propera i potent que canalitzi les seves necessitats i anhels.

Les JERC de l'Hospitalet som un grup de joves, d'entre 14 i 28 anys, que volem que el jovent de la nostra ciutat visqui millor i es vegi representat al consistori. Actualment les polítiques juvenils que s'elaboren i s'executen des de l'Ajuntament no acostumen a fer-se amb els joves, fet que provoca que acabin sent un fracàs en la gran majoria de casos. Per aquest motiu proposem i seguirem proposant iniciatives fetes des del jovent i per al jovent, com per exemple la moció per a la promoció de l'oci nocturn alternatiu, elaborada per les JERC i presentada a través del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), la qual va ser aprovada al passat ple de maig amb majoria absoluta i pràcticament unanimitat per part de tots els partits del consistori.

Aquestes activitats alternatives, que en altres municipis veïns porten temps en marxa i amb resultats molt satisfactoris, tenen la principal característica que són creades pels propis joves, fet que enriqueix les activitats i apodera el jovent que les organitza.

En definitiva, volem ser la teva veu. Volem fer-te sentir més còmode a la teva ciutat sense deixar de banda la independència, el nostre objectiu nacional. Tenim el poder per canviar-ho, i des de les JERC ho farem; et convidem a participar-hi amb nosaltres. Suma-t'hi!

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de l'Hospitalet Les Joventuts d'Esquerra Republicana de l'Hospitalet
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186201

Comparteix: