< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.06
2014
#SalvemBotticelli triomfa

Avui, 26 de juny de 2014, serà un dia memorable en la història del barri d'Horta i del conjunt del districte d'Horta-Guinardó. El govern municipal ha suspès el projecte de la Plaça Botticelli. 

Fa uns mesos el govern del districte, encapçalat per la regidora Francina Vila, informaven del projecte que tenien per transformar la Plaça Botticelli (plaça concorreguda per associacions juvenils i veïnat de totes les edats) en un aparcament per la cadena de supermercats Mercadona. Les associacions del barri i del districte, partits polítics i veïnat en el seu conjunt ens vàrem oposar frontalment a aquest projecte especulatiu on el govern del districte venia a Mercadona una plaça pública per tal de què Mercadona fes el seu aparcament. 
Per aquest motiu el conjunt d'associacions del districte ens vam unir a la Plataforma #SalvemBotticelli i després de mesos de lluites i reivindicacions veïnals hem assolit el nostre objectiu: Aturar el projecte i iniciar un procés participatiu per decidir el futur de la plaça.

És per aquest motiu que avui tota la ciutadania d'Horta-Guinardó ha d'estar contenta i orgullosa perquè amb la lluita veïnal hem aconseguit recordar al govern municipal i a la regidora Francina Vila que el servidors públics han de protegir i vetllar per l'interès general de la ciutadania, la plaça Botticelli no estava en venda, ni ho estarà! 

Seguirem lluitant colze a colze als barris del nostre districte per fer d'Horta-Guinardó i de Barcelona una ciutat completament republicana, sense desigualtats i on la ciutadania sigui respectada com es mereix, defensant l'interès general en front de l'especulació i el diner. 

Per últim des de les JERC Horta-Guinardó volem agrair, com a entitat adherida a la Plataforma #SalvemBotticelli, les reivindicacions i el suport rebut del veïnat del barri d'Horta i del districte d'Horta-Guinardó en el seu conjunt, per defensar una plaça que és de totes i tots i que així ho seguirà sent! 

Visca la Plaça Botticelli! Visca Horta-Guinardó! 

Logo Plataforma #SalvemBotticelli Logo Plataforma #SalvemBotticelli
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/177371

Comparteix: