< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.01
2015
#Punt7NoEsTanca

Aquest matí el Consell de Joventut del Districte ha emès un comunicat explicant el tancament, en principi temporal, del Punt d'Informació Juvenil d'Horta-Guinardó, el Punt7, degut a l'impagament, iniciat a l'octubre, per part de l'Ajuntament del conveni signat entre el CJD7 i el mateix consistori.

 

Des de les JERC Horta-Guinardó veiem aquests fets incomprensibles i inadmissibles per part de l'Ajuntament i del Districte, els quals evidencien que el funcionament dels equipaments juvenils d'Horta-Guinardó no són una prioritat pel govern de CiU i demostren, de nou, que el jovent del districte no tenim una administració propera que es preocupi per nosaltres. 

Tanmateix el jovent d'Horta-Guinardó no ens aturarem i reclamarem el nostre punt d'Informació Juvenil, a part de la resta d'equipaments necessaris encara per construir. Seguim i seguirem treballant per l'associacionisme del districte, així com també pel conjunt de jovent no associat. Un Ajuntament que no paga els convenis amb les associacions juvenils és un Ajuntament que no respecta al seu jovent. Aquest és l'Ajuntament de CiU.
Per últim, les JERC Horta-Guinardó reclamem a l'Ajuntament de Barcelona, al Districte d'Horta-Guinardó i, en especial, al conseller de joventut, Jaume Fibla, i a la regidora del districte, Francina Vila, que compleixin amb les seves obligacions i que pagui l'establert segons el conveni signat amb el Consell de Joventut (CJD7) i que es permeti així la reobertura del Punt7 i de l'Espai Horta 71.

Portes del Punt7 Portes del Punt7
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179782

Comparteix: