< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2014
Les JERC Horta-Guinardó despleguem una estelada gegant

Aquesta tarda, la militància de les JERC Horta-Guinardó amb la col·laboració de les JERC Barcelona, hem desplegat una estelada gegant a la "muntanya pelada" del districte, juntament amb una pancarta on indicàvem el compte enrere pel 9N, avui just quan queda un mes pel referèndum. 

L'acció l'hem iniciada a les 17:30h en el moment de la desplegada de l'estelada i l'alçament de la pancarta per tal de què el veïnat la pogués veure. I allà hem estat durant mitja hora més per tal de què la gran estelada pogués ser vista pel màxim nombre de persones dels diferents barris. 

Aquesta acció vol ser l'inici de la campanya pel #SíSí al nostre districte duta a terme per les JERC Horta-Guinardó, tenim un mes per endavant per omplir el districte de ciutadania compromesa amb la democràcia i amb la llibertat, un mes intens el qual aprofitarem de valent fent feina, com sempre, des de cada barri del nostre districte, treballant al carrer per la independència i el socialisme arreu d'Horta-Guinardó, Barcelona i els Països Catalans. 


EL 9N VOTAREM!! 
Estelada i pancarta desplegades Estelada i pancarta desplegades
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178414

Comparteix: