< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.05
2015
Esmorzar popular a plaça Eivissa

Aquest matí les JERC Horta-Guinardó hem organitzat, juntament amb ERC Horta-Guinardó, un acte informatiu al carrer. 

Hem preparat una parada informativa on repartiem coca i xocolata i informàvem al veïnat sobre la Barcelona republicana que volem construir. Una Barcelona capital de veritat, sense desigualtats i que aposti pel veïnat dels seus 73 barris. 

En aquest acte amb comptat amb la presència d'en Jordi Coronas, candidat a regidor per ERC Horta-Guinardó, i d'en Ricard Farin, candidat de les JERC Horta-Guinardó a conseller del districte. Tots dos han estat parlant amb el veïnat que s'hi apropava i amb els comerciants del voltant de la plaça d'Eivissa. Han estat explicant les nostres propostes pel barri d'Horta, pel districte d'Horta-Guinardó i per la ciutat de Barcelona. 

Aquest ha estat el primer acte, un cop començada la campanya, que hem fet des de les JERC Horta-Guinardó. Però no serà l'últim ja que en els 15 dies que queden treballarem de valent per convèncer a tothom de què necessitem transformar aquesta ciutat i iniciar la Barcelona republicana que aposti per la seva ciutadania i sobretot pel seu jovent! Cal iniciar la ‪#‎BCNdelSí‬ amb l'‪#‎AlcaldedelSí‬ ‪#‎AraBosch‬ ‪#‎AraBarcelona‬ ‪#‎AnemPerFeina‬


Companys d'ERC Horta-Guinardó informant al veïnat Companys d'ERC Horta-Guinardó informant al veïnat
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182434

Comparteix: