< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.03
2014
8 de març 2014: Dones lliures en una terra lliure

Avui, dissabte 8 de març amb motiu del dia internacional de la dona treballadora, les JERC Horta-Guinardó hem muntat una paradeta informativa sobre aquest dia. Hem estat repartint el nostre butlletí informatiu "7 de Llibertat", que en breus podreu trobar en versió digital al nostre web mateix.

També hem estat donant octavetes sobre perquè el dia de la dona és el 8 de març i dates que han passat a la història de la lluita feminista. Ha sigut un dia força constructiu i on hem pogut explicar a la gent la situació que pateixen les dones del nostre país.
A la tarda, com no podia ser d'altra manera, hem marxat cap a la manifestació convocada a Plaça Universitat per alçar la nostra veu a favor dels drets de les dones. Just al acabar la manifestació hem assisitit a una taula rodona que organitzava l'Assemblea de Dones de les JERC Barcelona. Tot per acabar donant les nostres opinions i idees per acabar amb el patriarcat i fer de la Catalunya del futur un #NouPaís on les dones, per fi, tinguin tots els drets conquerits.

VISCA EL 8 DE MARÇ!
VISCA LES DONES!!   

8 de març dia de la dona treballadora 8 de març dia de la dona treballadora
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/113472

Comparteix: