< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2015
TANQUEM-LA!

Les JERC Gràcia ens afegim als moviments antifeixistes i antiracistes de la Vila reclamant el tancament de la Llibreria Europa.

El passat 14 de novembre, a les 11:30, es va fer una concentració convocada per UCFR de Gràcia amb un propòsit clar: reclamar d'una vegada per totes el tancament de la mal anomenada Llibreria Europa. Mal anomenada perquè el terme llibreria s’associa a cultura, i aquell local és un centre nazi.

La concentració coincidia amb una conferència a l'esmentat local a càrrec de Juan Antonio López Larrea, integrant del grup ultradretà Frenta Nacional de Juventud (sent-ne secretari general a València) als anys 80.

Des de les JERC Gràcia condemnem, com no podia ser d’altra manera, aquest tipus d’actes i l’existència encara d’aquesta Llibreria. És una greu xacra en la nostra Vila que fa massa temps que dura. Vam celebrar el tancament del centre nazi Tramuntana, al districte de Sant Martí, i ara és el torn d’acabar amb el feixisme i nazisme a la Vila de Gràcia.

Per això, mostrem la ferma decisió de lluitar fin son calgui per assolir el tancament definitiu de la mà d’UCFR, que ha de representar la unió del moviment antifeixista i antiracista a la Vila.


 

Junts, vencerm. Feixisme ni aquí ni enlloc!

Llibreria Europa Llibreria Europa
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/183535

Comparteix: