< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2007
Jove lluita per un habitatge digne, prou especulació!

Les JERC-Vila de Gràcia com a organització político-juvenil d’esquerres i de caràcter independentista de la Vila de Gràcia ha de treballar per a la construcció de la Independència d’un nou horitzó nacional per als Països catalans des de la proximitat, el treball diari, el contacte amb la gent i l’acció al carrer.

És per aquest motiu que en la nostra vida diària constatem, moment a moment, a cada pas que donem, que el nostre districte és on hi ha més especulació urbanística i menys pisos de protecció oficial, en els darrers anys no s’ha construït ni un sol metre quadrat de protecció oficial a més de ser un dels districtes on el preu del metre quadrat és més car i la vivenda més petita.

Davant aquest conjunt de circumstàncies, el jovent gracienc veiem com la nostra emancipació i les possibilitats d’elaborar un projecte de vida vinculat al nostre barri, és una missió impossible, només a l’abast de les classes adinerades i riques, les quals estant dotant a Gràcia d’un elitisme i encariment sobtat de la vida mai vist fins aleshores.

Per aquests motius les JERC-Vila de Gràcia destinarem en bona part els nostres recursos humans i dedicació a l’execució d’una campanya orientada a la demanda d’una vivenda digna i econòmicament assequible i accessible per al jovent del barri, un barri que hauria de vetllar per al correcte funcionament dels mecanismes que han de garantir una vivenda digna i no tancar els ulls facilitant així l’especulació. Per tant la vivenda serà l’eix principal sobre el qual girarà la nostra campanya l’any vinent. Una campanya que també tindrà molt present i exigirà la retirada immediata de les plaques franquistes del Ministerio de la vivienda encara presents a moltes façanes gracienques i que encara avui, són record i memòria viva del passat negre de l’Estat espanyol franquista.INDEPENDÈNCIA, SOCIALISME, PAÏSOS CATALANS!
JERC Vila de Gràcia

URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/132095

Comparteix: