< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.05
2015
Les relacions afectives als moviments socials

El passat dilluns 25 vam realitzar una xerrada formativa sobre les relacions afectives a les entitats, per entendre millor com aquestes influeixen en les dinàmiques assembleàries i el treball en equip.
La dinamització de la jornada va córrer a càrrec de Marta Bolinches, membre de l'Observatori per la Igualtat de la UAB, i Josep Solé, activista veïnal.

La formació va tenir lloc a l'Espai 210, al barri d'El Poblet, i va començar amb una lectura de textos que introduïen la qüestió que es tractaria durant tota la xerrada. La lectura, malgrat ser un text dens, va ser força dinàmica i va permetre començar a entrar en matèria, intercanviar punts de vista i resoldre dubtes.

Tot seguit, vam començar a veure el vídeo VideoLove, i, un cop acabat, vam entrar plenament al tema. Les primeres reflexions de Marta Bolinches, sobre els orígens de les desigualtats i com es reflecteixen en les nostres relacions afectives, combinades amb les experiències explicades per l'activista Josep Solé van ajudar, a aquells que a priori estaven menys habituats al tema, a entrar en un ambient de confiança gràcies al qual totes i tots vam acabar intercanviant opinions, punts de vista i, el més important: formant-nos.

L'acte va comptar amb una assistència notable i, a la pròxima assemblea de la Secció Local, se'n valorarà el contingut. Esperem, però, poder-vos trobar en pròxims esdeveniments!

Espai 210 Espai 210
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182515

Comparteix: