< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.12
2017
EL 21D TU TRIES: REPRESSIÓ O REPÚBLICA

Les JERC vam fer campanya electoral a l’Eixample per Esquerra Republicana a les eleccions del 21D.


El mes de desembre ens vam trobar unes eleccions imposades per l’article 155 i vam decidir acceptar-les i participar-hi per poder recuperar les institucions que el Govern espanyol ens havia usurpat i reafirmar la voluntat del poble de construir la República Catalana.
Davant les eleccions, les JERC començar la campanya electoral amb la voluntat d’aconseguir la majoria independentista al Parlament que necessitem i de poder treure de la presó els nostres representants polítics.
A l’Eixample vam sortir cada nit a fer activisme, exigint la nostra llibertat i l’alliberament dels presos polítics i vam fer un acte al barri de Sant Antoni sobre la República feminista que volem construir al barri de Sant Antoni amb la Pilar Vallugera i la Valèria Aznar. La cirereta del pastís de la nostra campanya electoral va ser el vídeo de campanya amb la Marta Rovira en llengua de signes on explicàvem que volíem construir una República per a tothom!
Un cop aconseguida la majoria independentista al Parlament, seguim treballant per recuperar les institucions catalanes i començar a implementar la República!

Video Marta Rovira Video Marta Rovira
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189991

Comparteix: