< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
2017
Cinefòrum: La Crida! Retorn a l’acció directa?

Davant els paral·lelismes de la situació política actual i les accions directes no-violentes de la Crida, les JERC Eixample vam decidir fer una mirada enrere en el temps i aprofundir en el tema. 

El passat dijous 30 de novembre vam acollir al Casal la Núria Camps i l’Àngel Colom per parlar de la Crida a la Solidaritat i l’acció directa no-violenta.
Després de passar el documental La Crida de Tv3, els dos invitats ens van parlar del naixement de la Crida i el desenvolupament del moviment. La Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalana va tenir un paper molt rellevant durant els anys 80 i 90 i, malgrat les dificultats logístiques i polítiques del moment, van fer trontollar la societat catalana i van visibilitzar Catalunya al món.
Així vam poder saber-ho de primera mà de l’Àngel i la Núria, que van acabar explicant anècdotes de les accions que feien i que ens van explicar que els integrants de la Crida s’han tornat a reunir recentment, arran de l’empresonament d’un dels membres: Jordi Sànchez.
Vam acabar la jornada sopant amb els assistents i els ponents i xerrant alegrement.
Aprofitem per recordar que els Consellers i els Jordis segueixen privats de llibertat. Seguim endavant per ells!
 

Cinefòrum La Crida Cinefòrum La Crida
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189505

Comparteix: