< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.10
2017
1 d'Octubre: L'oportunitat!

L'1 d'Octubre tenim l'oportunitat de construir un nou país. Un país amb igualtat d'oportunitats, on tothom pugui portar una vida digna i on no hi hagi discriminacions de cap tipus.

En el marc de la campanya pel referèndum vam organitzar, juntament amb JERC Gràcia i JERC Sarrià-St. Gervasi, un acte amb Chakir el Homrani (Diputat al Parlament) i Marta Vilalta (Directora General de Joventut), en el qual diversos joves en una situació laboral precària ens van explicar la seva experiència. L'1 d'Octubre, tal com ens van explicar els ponents, també és una oportunitat per posar fi a la precarietat laboral. Amb la construcció d'un nou país podem crear lleis més dures amb els contractes temporals i, així fomentar els contractes indefinits i eliminar la precarietat laboral.
L'últim mes, hem sortit al carrer cada setmana, fent la campanya pel referèndum, repartint fulls volants i paperetes, responent preguntes i animant a tothom a mobilitzar-se i votar. L'1 d'Octubre tenim l'oportunitat de les oportunitats i hem d'aprofitar-la. Ens veiem a les urnes!

Plaça del Sol Plaça del Sol
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/189174

Comparteix: