ACTUALITAT: NOTÍCIES

Enguany fa 30 anys de l´assassinat a mans de la policia espanyola del nostre company Martí Marcó i com cada any, les JERC Eixample hem participat als diversos actes d´homenatge. El primer,el dissabte 24, es va realitzar al Pati Llimona i el segon, el dilluns 26, dia del seu assassinat i mateix lloc dels fets, carrer Bruc amb diputació, on vam desplegar una pancarta en record seu. Martí Marcó, la lluita continua, els/les teus/ves companys/es mai t´oblidarem!

Comparteix: Seguir llegint...

El passat dissabte 10 de gener les JERC Eixample vam participar a la multitudinària manifestació per la pau i contra l´ofensiva israeliana a Gaza i els atacs de Hamas contra la població israelí. A la manifestació hi van participar una quinzena de militants de les JERC Eixample amb una pancarta pròpia on s´hi podia llegir "l´únic camí és la pau". La manifestació va servir per constatar que el poble català un cop més aposta pel diàleg i pel fi de les hostilitats entre ambdós pobles.

Comparteix: Seguir llegint...

Fa pocs dies un dictamen del Ministeri de Cultura espanyol qualificava el projecte d'ampliació de l'Avinguda de Blasco Ibañez a València d'espoliació, fet que paralitzava les obres i l'enderrocament de les cases afectades del barri. Tanmateix el PP ha utilitzat la seva majoria als òrgans de l'Ajuntament de València i el Consell Valencià per a legalitzar de nou la situació. Des de les JERC Eixample hem volgut expressar la nostra solidaritat amb els i les veïnes del Cabanyal així com amb els i les nostres companyes de les JERPV que ja van emetre un comunicat de rebuig. És per això…

Comparteix: Seguir llegint...

Com cada any, les JERC Eixample vam celebrar el dia de reis amb una paradeta informativa i de venda de material independentista al nostre Districte. Enguany la paradeta va cambiar d´emplaçament i va passar a estar situada al carrer Urgell amb Gran Via on va rebre al llarg de tot el dia un flux constant de gent que va poder comprar els últims regals i adquirir la nova edició de l´Oixque, la nostra revista, així com adhesius i octavetes diverses.

Comparteix: Seguir llegint...