< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.10
2015
XII Botifarrada Popular! Hipanitat és Genocidi!

Dia: 12 d'octubre de 2015
Lloc: Plaça de l'alcalde Jaume Grau i Altayó (Plaça de la Música)
Hora: 13h
Preu: 5€

El 12 d'octubre de 1492, Espanya va posar la seva marca en un dels esdeveniments més tràgics de la història de la humanitat: l'arribada de les tropes colonials espanyoles es va traduir en diversos segles d’espoli econòmic, esclavisme, racisme i genocidi. 

Un genocidi contra els pobles indígenes que, més de sis segles després, encara té un efecte de discriminació en alguns països sud-americans contra els pobles indígenes.
L'actuació de la corona espanyola, a més a més de la neteja ètnica feta pels colonitzadors va suposar l'espoli de les riqueses americanes per part d'aquesta i un intent d'aniquilar la cultura nadiua americana. Unes actuacions que a dia d'avui, encara són a l'ordre del dia a les agendes del poder executiu espanyol. 

És per aquest motiu i per 12è any consecutiu, les JERC Cerdanyola del Vallès manifestem que no volem ser partícips d'una data tan lamentable ni volem que l'espanyolisme i el feixisme implícits en aquesta data es passegi pels carrers de la nostra ciutat. 

El missatge és clar. HISPANITAT ÉS GENOCIDI. 


És per això que us animem a totes i tots a participar en la botifarrada popular que tindrà looc el Dilluns vinent!
Us hi esperem!!! laugh

Assamblea JERC Cerdanyolahttps://www.facebook.com/events/1692238294343989/ https://www.facebook.com/events/1692238294343989/
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/183131

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS