< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.06
2015
L'Acampada Jove ja és aquí!

El dies 16, 17 i 18 de Juliol torna l'Acampada Jove de nou a Montblanc en la seva 20a edició, un punt de trobada no només pels millors grups de música del moment sinó que també és un espai pel debat polític, xerrades, i debats a favor de la consciència social i nacional del país. 

 

El portaveu nacional de la JERC i director de l'Acampada Jove en roda de premsa el passat 25 de Juny, Gerard Gómez del Moral, va explicar que "el festival no deixa de ser un aplec del jovent independentista amb ganes de debatre i construir alternatives". L'Acampada 2015 es planteja com una festa d'homenatge a aquests 20 anys de trajectòria i a tota la gent que ho ha fet possible, des de les bandes que han passat a tota la munió de voluntaris que hi ha al darrere de l'organització.

Per a Gómez del Moral una de les raons de la vitalitat de l'Acampada "rau en la seva combinació d'oferta musical, amb alguns dels grups més representatius del país, i d'espai per al debat polític, més engrescador encara en un context social de reivindicació nacional i de posar damunt la taula propostes col•lectives de construcció de futur”. Els caps de cartell d'aquesta edició són, entre altres, La Pegatina, Els Catarres, Aspencat, Brams, Itacaband,  La Gossa Sorda, Lax'N'Busto o Dr. Calypso entre molts altres. Tots ells faran de l'acampada el punt de trobada de festa, de la música de casa nostra amb accent reinvindicatiu.
 
A l'Acampada s'ofereix un espai molt gran que permet acampar amb la màxima comoditat possible, acondicionada amb servei de dutxes, bar i accès a la piscina municipal entre d'altres per tal de garantir als assistents una bona estada. En aquest sentit, la Marina Sureda, membre de la secció local de la JERC i responsable del projecte polític de l'Acampada, va explicar que al marge del programa de concerts s'ha confegit un ampli programa de debat polític i cultural per abordar temes que preocupen especialment al jovent, com l'IVA cultural o el TTIP.
 
Fins el 15 de Juliol es poden comprar els diferents abonaments de 18€ per dijous, 24€ pel divendres i dissabte i a 48€ per tots els dies de concerts a la pàgina web de l'acampada jove (http://www.acampadajove.cat/). Des de la secció local es mirarà de formar part d'un viatge en autobus que reculli a tota la gent de la comarca que hi vulgui anar.

Membres de les JERC Cerdanyola i en Gerard Gómez en roda de premsa el passat dijous 25 de Juny. Membres de les JERC Cerdanyola i en Gerard Gómez en roda de premsa el passat dijous 25 de Juny.
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/182721

Comparteix: