< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.09
2014
Una persecució premeditada

La persecució del regidor Gelada cap a tots aquells que mostren qualsevol tipus de vincle amb l'independentisme o les tradicions catalanes és ferotge i compta amb la complicitat de les institucions

Des que vam conèixer el succés dels Trabucaires hem vist com l'afer saltava a la premsa nacional i a l'estatal, en aquesta última amb més bilis que racionalitat. També volem expressar que ens hem fet un fart de riure de veure declaracions ridícules, comunicats victimistes i especulacions amb més pena que glòria.

Però hi ha una cosa que ens ha tallat de cop, i és la reacció de l'Ajuntament. Aquest, fent honor als seus vincles amb el PP, abans formals, ara penosament dissimulats, s'han manifestat amb tota la supèrbia que pot cabre en una plana web.

El comunicat expressa tot el seu suport al regidor Gelada i criminalitza els trabucaires com si fóssin una organització d'eixalabrats. Però més que expressar la seva fília cap als amics de l'estat espanyol o donar suport a gent amb tatuatges de caire purament nazi, el que fa l'Ajuntament amb aquest escrit és encara més trist.

Posar en peu de guerra el teixit associatiu i cultural d'un poble és el pitjor que pot fer un ajuntament, i desestabilitza preocupantment l'estabilitat institucional de Cardedeu.

Per altra banda, si quelcom trobem de positiu a tot això és que amb tot el que ha succeït (mural inclòs), la senyora Vila i els seus tenen un peu fora de l'Ajuntament.

Trabucaires de Cardedeu - www.aravalles.cat Trabucaires de Cardedeu - www.aravalles.cat
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178042

Comparteix: