< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.01
2015
Les JERC de Cardedeu escullen Joaquim Barrera com a candidat per les municipals


El passat dia 27 de gener de 2015, l’assemblea local de les JERC de Cardedeu va escollir al militant Joaquim Barrera i Sanson com a candidat de la formació juvenil per les eleccions municipals del 24 de maig.

Barrera, de 27 anys, milita a ERC i a les JERC des de l’any 2011, on actualment està implicat en el projecte municipal republicà. És membre de la Colla Gegantera de Cardedeu i simpatitzant de l’Assemblea Nacional de Catalunya, on ha participat activament en algunes activitats, com la coordinació dels autocars cardedeuencs durant la manifestació del 2012 i la Via Catalana de l’any 2013, així com els preparatius per la consulta del 9N.

La candidatura de les JERC, que quedarà plenament integrada a la llista municipal d’ERC Cardedeu, té com a principal objectiu ser l’altaveu del jovent local, encaminant les demandes, necessitats i propostes dels més joves cap a la formació republicana encapçalada per l’independent Enric Olivé, que actualment es troba confeccionant la millor candidatura possible per Cardedeu.

Conscients del gran potencial que té la vila de Cardedeu, tant en teixit associatiu, com juvenil, formatiu, emprenedor, etc, els joves republicans treballaran colze a colze amb les entitats, organitzacions i associacions juvenils per tal de mantenir i potenciar el que actualment funciona i dóna bons resultats, com per detectar on són els problemes actuals i cercar la solució que millor encaixi.

Finalment, conscients que aquesta candidatura por ser la darrera que es presenta abans que Catalunya esdevingui un estat independent, els joves republicans posaran tots els seus mitjans per tal de ser el més útils possible i ser allà on sigui necessari perquè Cardedeu sigui un municipi actiu en la construcció de la república catalana. "Estarem allà on toqui, al servei de Cardedeu i de la seva gent".

600 600
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181404

Comparteix: