< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.10
2014
La deixadesa del Casal La Fusteria

L'ajuntament va prometre en el seu moment de reflotar un Casal de Joves que ha anat ofegant progressivament durant la legislatura.

El Casal de Joves La Fusteria, al carrer Llinars de Cardedeu, ha estat una reclamació de les entitats juvenils des de fa un bon grapat d'anys. El fet de que les persones que hi treballen hi dediquin molt més esforç del que els pertocaria per intentar que funcioni no és suficient per a suplir la manca de cura per part de l'Ajuntament.

Com s'ha fet pal·lès en diverses ocasions, sobretot amb declaracions del Sr. Freixas, el govern municipal té por de tenir un associacionisme juvenil fort i autònom al poble, i ha posat traves reiteradament a cedir espais que en l'actualitat cauen a trossos per falta de manteniment. Espais que no estan sent fets servir per a res.

El Casal de Joves La Fusteria té un 30% de la superfície en ús, amb unes carències notables pel que fa a possibilitat de gestió i d'acondicionament o temperatures extremes que impedeixen o desincentiven activitats al local.

L'altre 70% és a la banda esquerra del casal, convertit en un magatzem / cementiri de material que no es fa servir. Aquest espai, ampli i amb molt de potencial, podria esdevenir un local d'entitats, amb sales de reunions i magatzems per a aquells grups que ho sol·licitin.

Actualment es disposa d'un magatzem d'entitats al poble, però és tan lluny i tan petit que no és funcional.

Una altra actuació viable és la unificació dels espais i un interès per part de l'ajuntament de desplegar i recolzar la programació i els cursos de caire cultural.

Així que, en conclusió, demanem que perdin la por als joves i comencin a actuar, que se'ns acumulen les situacions insostenibles.

Informació sobre la campanya Informació sobre la campanya
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178585

Comparteix: