< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.02
2015
David Través serà el candidat de JERC a les llistes municipals d'ERC

La secció local de JERC Caldes va escollir en David Través com ha candidat que s'unirà a les llistes d'ERC per les properes eleccions municipals

El passat dissabte, JERC Caldes de Montbui va presentar el seu candidat a les properes eleccions municipals que es posarà a disposició d'ERC per formar part a les llistes municipals. El calderí David Través va ser escollit com a candidat després de votar-se en assemblea i tenir tot el suport de la secció local.

Desprès de ser escollit el candidat per unanimitat, la secció local de JERC Caldes va preprar una roda de premsa on hi van assistir diversos medis, alguns calderins i també va comptar amb la prescència de l'alcalde, Jordi Solé, i alguns membres de l'actual govern d'Esquerra Republicana de Catalunya. "Després de 3 anys i 12 dies, aquells incicis no tant llunyans ha sorgit un projecte sòlid" segons afirmava David Través. Una candidatura jove que aposta per la política juvenil i pels joves. El calderí va destacar tots els projectes que s'han dut a terme durant la vigent legislatura com: aules d'estudi, xerrades d'orientació, mediacions, la Taula Jove, ajudes als estudiants, etc. El candidat de les JERC va concluir la seva intervenció parlant de la importància d'aquestes eleccions municipals "ara toca mirar endevant! Pla jove 2013-2017 per abans el maig del 2015, la raó de ser avui aquí."

La presentació de la candidatura la va tancar Jordi Solé qui va afirmar sentir-se molt content per poder comptar amb gent jove. Solé va reafirmar el seu compromís amb Caldes i va deixar clar que no volia entrar en qualsevol picabaralla amb qualsevol partit municipal.

Presentació del candidat, David Través Presentació del candidat, David Través
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181033

Comparteix: