< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.02
2015
En contra del 3+2

Les JERC de Bigues I Riells s'oposa al nou decret del Ministeri d'Educació espanyol

Amb el nou decret imposat des del ministeri d’Educació Espanyol (amb la cortesia del ministre Wert), es pretén flexibilitzar la durada de les carreres universitàries i dels màsters. Amb aquesta ‘flexibilitat’, es pretén eliminar un any de carrera universitària, per imposar-ne un més de màster (3+2).  

Aquest fet provocaria un encariment de les places universitàries així com el benefici de les universitats privades. Per tant, els estudiants haurien de pagar encara més per formar-se professionalment. Els estudiants amb menys poder inquisitiu, serien sens dubte, les principals víctimes. A més a més, l'eliminació de tot un any de carrera universitària, suposaria l’acomiadament de milers de professors.

Envers aquest clar atac contra les universitats públiques, el sistema educatiu i el futur del país, les JERC de Bigues I Riells serem ben presents a la manifestació de Barcelona el dijous 26 de Febrer. Animem a tot estudiant, no només universitari, a que participi activament a la vaga estudiantil per reclamar el nostre dret a estudiar.

El nostre futur no es toca!

Manifestacions:
Barcelona: Plaça de la Universitat (12h)
Palma: Plaça del Tub  (12h)
València: Facultat de Geografia i Història (12h)
 
 

Pancarta de les JERC en una manifestació estudiantil Pancarta de les JERC en una manifestació estudiantil
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181231

Comparteix: