< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.12
2016
UNITAT SENSE FISSURES

"La seva unitat consisteix en excloure el grup de joves més consolidat del poble"

En el darrer ple del dia 28 de novembre, les Joventuts d’Esquerra Republicana  de l’Ametlla vam assistir atònits a l’aprovació d’una moció d’unitat presentada pels partits independentistes a proposta de l’ANC de l’Ametlla. Sí, atònits. Atònits al veure com Convergència Democràtica i Solidaritat Catalana es felicitaven i feien bandera, de manera hipòcrita, de la unitat dels partits i agrupacions capaços de superar els interessos partidistes. Sincerament, no entenem de què es felicitaven, ja que quan les JERC vam voler participar de la moció, l’alcalde ens va vetar amb la complicitat del portaveu de SI-BM. Preguntem: de quina unitat parlaven? D’aquella unitat que consisteix a excloure el grup de joves més consolidat al poble per simple ànsia de protagonisme del senyor González i Convergència?

És per això, que el conjunt del jovent republicà, considerem que per coherència no podem acceptar de cap manera aquesta moció. No la podem acceptar, no pel seu contingut, que compartim plenament i és més, el reivindiquem, sinó per les formes de certs grups que es creuen amb el dret de no permetre la participació de les entitats que no els són còmodes. Demanem al senyor alcalde i a Convergència que deixin de banda les seves maneres pròpies de la vella política i que permetin, d’una vegada per totes, el diàleg i la participació de tothom, tothom, en la presa de decisions.

De totes maneres, tot i el nostre rebuig a la moció, volem agrair a l’ANC, i sobretot a la seva presidenta Núria Riba, la predisposició mostrada en tot moment per incloure’ns en la iniciativa, així com també els volem felicitar per la incansable feina que fan dia rere dia.

Independència! Independència!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186601

Comparteix:

ARTICLES RELACIONATS