< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.03
2017
Les JERC es manifesten davant el domicili de Fèlix Millet

Aquest divendres 10 de març, les JERC s'han manifestat a la porta del domicili de Millet per expressar el seu rebuig a la corrupció.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de L'Ametlla del Vallès s'han manifestat aquest divendres 10 de març davant el domicili de Fèlix Millet. La concentració, en la qual s'ha desplegat una pancarta i que es convocava sota el lema "Millet no ets benvigut. Per una Ametlla sense corruptes" ha consistit en la lectura d'un manifest expressant el rebuig de l'Ametlla a la corrupció, demanant alhora la desvinculació del poble de la figura de Fèlix Millet. En aquest sentit, les joventuts republicanes afegeixen que el poble s'ha de relacionar amb personatges com Eugeni Xammar, Carles Sindreu o Joan Plumé, i no per corruptes com Millet.

L'acte, al qual ha assistit no només gent de L'Ametlla, ha comptat amb el suport de la regidora d'Ametlla't amb ERC Muntsa Marzàbal i de la portaveu regional de les JERC Kènia Domènech.

Posteriorment a l'acte, el secretari regional d'organització Pere Marieges ha afirmat que "no pot ser en cap cas que el saqueig de les institucions públiques per part d'una persona, en representi a vuit mil, alhora que tampoc podem tolerar que accions així embrutin la imatge del poble".

Militància de les JERC i ciutadans de L'Ametlla davant el domicili de Millet Militància de les JERC i ciutadans de L'Ametlla davant el domicili de Millet
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/187411

Comparteix: