Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

10.10
2014
Tenim un País per fer i hem de construir-lo de nou

La Diada del País Valencià d’enguany ve marcada per una sensació que recorre la societat valenciana. Després de 20 anys, molt probablement aquest és el darrer 9 d’octubre amb el PP al govern de la Generalitat Valenciana. 

Però no podem oblidar un fet: el model que ha entrat en crisi no és sols el model de País que ha aplicat el PP, sinó que l’autèntica crisi és la del model autonòmic al País Valencià. El dia després de fer fora el PP de la Generalitat, continuarem amb les finances intervingudes per Montoro i sense autèntica capacitat d’exercir l’autonomia política.

Per això cal que treballem per bastir un model de País que supere els límits de l’autonomia. Els valencians i valencianes no ens podem permetre que la frustració per no poder aplicar el canvi polític que necessita el País li pose en safata una tornada del PP a la Generalitat en 2019.

Ara és moment d’acumular forces amb totes aquelles persones i organitzacions que defensen el dret a decidir al País Valencià i proposem a la societat valenciana un projecte col•lectiu que torne a engrescar a la societat i recupere la seua vitalitat.

Aquest repte és el que hem d’encarar en els propers mesos i anys, perquè després de 20 anys de PP tenim un País per fer i hem de construir-lo de nou.

Joan Vea
  • Joan Vea
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/180004

Comparteix: