Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

20.03
2015
Recuperem la nostra veu!

Els Ajuntaments són les institucions més properes als ciutadans, i com a tal, tenen més facilitats per conèixer les necessitats del seu veïnat i més capacitat d’oferir una resposta ajustada a la seva realitat.

En el cas de Mataró, la participació ciutadana del jovent és molt limitada; És comparable posar una bústia de suggerències a fer una assemblea oberta a tot el jovent? Com volen resoldre els nostres problemes si no ens escolten? El resultat d'això són unes polítiques de joventut que ens empenyen a la precarietat i a l'exili.

Per això demanem uns pressupostos participatius, demanem un Consell de Joventut que impliqui a tothom; tant a la gent que està associada com la que no. Som conscients de la difícil situació econòmica que travessa l'Ajuntament i precisament per això, és moment de prescindir de despeses innecessàries com la Festa del Cel i de gestionar amb creativitat i de forma oberta els nostres recursos. Necessitem polítiques inclusives i que ofereixin oportunitats a la gent jove.

Volem un Maresme en el qual tot el jovent hi tingui cabuda. Recuperem la nostra veu! 

Carles Porta
  • Candidat de les JERC a Mataró
  • 27/12/1992
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181675

Comparteix: