Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

04.09
2015
Per tot. Per guanyar

Un any més, aquest 11 de setembre, Diada de Catalunya, ens tornarem a trobar. Un any més, tornarem a cridar per la independència. Un any més, demostrarem que volem guanyar. I guanyarem. 

Enguany la crida de l’ANC és omplir l’Avinguda Meridiana. Omplir els 7 km no serà fàcil. Però ho tornarem a aconseguir. I, a més, aquest any és un any especial: el tram 12 és el Tram Jove. Perquè els joves som el present i el futur, som i serem els motors de la República Catalana que estem construint. I hem de demostrar-ho, començant per omplir a rebentar el tram 12.

Perquè aquest tram? Aquest tram està situat en un eix concret, l’Eix Democràcia. Eix que vol reivindicar la necessària i urgent regeneració i revolució democràtica que necessita el país i que farem a la República Catalana. A més, hem d’aconseguir ser les JERC la veu cantant del jovent en aquesta transformació.

I, com tots sabeu, el dia 11 comença la campanya més decisiva mai viscuda. Durant 15 dies, ens hi deixarem la pell per guanyar el 27. Però la primera victòria l’hem d’aconseguir el dia 11, a l’Avinguda Meridiana, al #TramJove. Per això cal apuntar-se al web via.assemblea.cat, per això cal anar-hi i per això cal omplir-la. Per tot. Per guanyar.

 Oriol Roig
  • Oriol Roig
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186502

Comparteix: