Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

20.02
2015
Pas a pas fins a la victòria

El 24 de maig tenim davant l’oportunitat d’engegar tres revolucions: la democràtica; la nacional; i la social. I començarem des de la base, els municipis.

A Vilafranca lluitarem per aconseguir per primera vegada l’alcaldia, amb un bon equip de les JERC i d’ERC per fer fora els partits de l’establishment i guanyar un nou ajuntament d’esquerres i al servei de la gent. Som l’opció que garanteix donar resposta als tres reptes: som d’esquerres, independentistes i republicans.

La crisi ens ha portat a un escenari on el jovent patim un atur de més del 50% i les perspectives no semblen gens encoratjadores. A Vilafranca les xifres d’atur general i juvenil, igual que al país, són inacceptables i la precarització del treball demostra la injustícia d’aquest sistema econòmic.

Per fer-hi front, les JERC arreu del Penedès i l’Anoia presentarem programes i candidatures a l’alçada del moment històric que vivim. Compromesos amb el país però també, i sobretot, amb la quotidianitat del dia a dia. Millorant el transport públic, apostant per millors serveis i equipaments en educació, lluitant per un treball digne... Això som les JERC, patriotes del dia a dia.

I pas a pas fins a la victòria. El 24 de maig és la primera ronda del 27 de setembre. Si guanyem al maig, la independència serà més a prop. L’independentisme d’esquerres és la garantia per poder tenir un nou país, i el jovent tenim a les nostres mans l’oportunitat de fer-ho possible. 

Pere Sàbat
  • Pere Sàbat
  • Candidat de les JERC a l'Ajuntament de Vilafranca
  • 22/04/1988
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181701

Comparteix: